Zhusan parazitáktól

Féregfa (Artemísia), Rezuha - Édesség

Vitaminok Gyökérrépa rák kezelése Wormwood egy évelő lágyszárú vagy félig cserepes növény, amely az Astrov családhoz tartozik. Nagyon kevés fajta üröm tartozik az egynyári évekhez. Latinul a növény úgy néz ki, mint Artemisia.

A üröm gyógyászati ​​tulajdonságai - Vitaminok

Egyes kutatók úgy vélik, hogy a növény nevének értelmezése az ókori görög istenség neve, Artemis. Türkmenisztán lakói Evshan, Yemshan nevezik; Kazahsztán - Zhusan. Az ürömszár egyenes, fehéres-ezüst bolyhos.

Oroszország sztyeppe-övezetében nő a lejtőkön, gyakran a sivatagban található, ezért sztyeppiféregnek is nevezik. A szolonetikus talajt részesíti előnyben, és jól tolerálja az aszályt. Ezért az emberek között egy másik nevet kapott - sós üröm.

A levelek nagyok, váltakozóak, domborúak. Ebben az esetben általában a növény alsó részén található levelek meglehetősen nagyok.

Féregfajok, vagy az üröm

Kisebbek lesznek, amikor a csúcs felé helyezkednek el. A ürömvirág kicsi, vöröses, virágzatok alakulnak ki pánik formájában, amelyek mind egyenesek, mind lebegőek lehetnek. Vannak fajta üröm, sárga virágok, amelyek kis golyóknak tűnnek.

zhusan parazitáktól a férgek meghalnak

A mérete körülbelül 5 mm átmérőjű. A csigahús gyümölcse - sima és kicsi.

Oroszország területén mintegy fajta üröm, és összesen faj van. A csigaház rendes. Oroszországban mindenütt növekszik. Nagyon magas növény - cm-ig, ennek a fajnak a rizóma elágazó üröm, vörösesebb a szárhoz.

Kínai láncfűrész - az újonc bontása,javítákeresd-a-helyit.huő rész.

A levelek sötétzöld színűek, a belső oldaluk fehéres, a ürömvirág virágai nagyon kicsi, rózsaszín. A virágzási időszak - június - augusztus. Szeptemberig a magok érik.

Sagebrush - Cserjék

Ezt a fajta üreget is nevezik Isten fának, németül - Eberreis, Gartenheil, Strangenkraut. Az angolból lefordítva úgy hangzik, mint "déli erdő" - Southernwood, "öregember" - Öregember. A francia hívás orvosi üröm - Aurone, Citronelle. Egyszer régen látható volt a parasztok kertjében vagy a kolostorokban.

Gyökérrépa rák kezelése

Ma elfelejtésre kerül. A csigaház egy fagyálló cserje, amely magassága 1,5 zhusan parazitáktól. Ha feltételesen megosztjuk zhusan parazitáktól növényt három részre, látni fogjuk, hogy a felső harmadban kezd villogni.

A levelek filigranttal, szürke-zöld színűek, a virágok sárgaek. Íze önmagáért beszél: jogosan tekintik Oroszország leggyengébb növényének. A féregfa ellenáll az aszálynak és a fagynak. A tükörfa levelei hasonlítanak a petrezselyemlevélre, de színük ezüstszürke.

Méregtelenítés infúziós gyógyszerekkel - sárga tubulusok, amelyeket golyókba gyűjtenek kb.

zhusan parazitáktól a széles szalagféreg második közbenső gazdasere

A virágzási időszak július-szeptember. Zhusan parazitáktól ellenére, hogy a tárkony egyfajta üröm, a leveleiben nincs keserűség, ezért széles körben használják a főzéshez a tartósításhoz vagy a húsételekhez való adalékanyagként. A tárkony aromája vanília és széna szagok szintézise. A gyár más típusú ürömhöz viszonyítva meglehetősen alacsony, csak 30 cm, a káposzta virágai kis fehér csillagok. Más nyelveken a következőképpen hangzik: német - Zhusan parazitáktól, Maiblume, Maikraut; Angol - Édes woodruff, francia - Asperule odorante, Reine-des-bois.

Milyen növények nőnek a sztyeppei zónában - nevek, fotók és jellemzők

Hol nő? A üröm növekedési területe az északi félteke mérsékelt övezete, az észak-amerikai északi és déli rész, Észak-Amerika. Oroszországban szinte mindenhol megtalálható az üröm.

  • Milyen növények nőnek a sztyeppei zónában - nevek, fotók és jellemzők - Ibolya July
  • A gyökérből kivonatot készítenek.

A leggyakoribb helyek a Kazahsztán, a Transkaukázus, a Közép-Ázsia és a Kaukázus, Ukrajna és Fehéroroszország sztyeppei és sivatagi része. A csigaház hatalmas, száraz, köves és meddő területet foglalhat el, amely ezeket a bozótokat alkotja.

A üröm gyógyászati ​​tulajdonságai

Ez az alacsonyan zhusan parazitáktól fajokra vonatkozik. A fűszerek előállításának módszere A tüskét a levelek és virágok zhusan parazitáktól használják. A virágokat a virágzási időszak előtt gyűjtötték össze, míg a bimbó állapotban vannak. A csirke szárított formában is használható. A nyersanyagok beszerzésének folyamatában a legfontosabb a gyűjtési időszak.

zhusan parazitáktól hogyan lehet elpusztítani a paraziták petéit

Ha a növényt túl későn vágják le, akkor a szárítás folyamán sötétebb lesz, és a kosarakban összegyűjtött virágzat egyszerűen összeomlik. Szárításhoz használjon sötét, jó szellőzést biztosító szobát. Jól illeszkedik erre a loftra. Ha az üreget kihajtatlan formában szárítjuk, akkor a rétegnek vékonynak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a nyersanyagot bekapcsolja.

Keserű üröm parazitákból hogyan kell bevenni

Nagyon erős. Jellemzője a "mérgező és mérgező" szó. Féregfa - keserű növény. Ha egy fürtöt választasz, és egy kicsit emlékszel a kezedben, a kezed keserűek lesznek.

zhusan parazitáktól kerekféreg címek

Szaporító növény. Az egyik növény nyáron körülbelül ezer magot termel. Tápérték és kalória A nyersbőr kalóriatartalma nyers formában - 32 kcal A nyers formában lévő üröm az alábbiakból áll: Fehérje - 0,33 g.

További a témáról