Láb méregtelenítés. Vállalkozás: A lábfürdő színe és visszája | keresd-a-helyit.hu

láb méregtelenítés

Helyezz egy törülközőt is a kezed ügyébe, hogy kilépéskor evvel már ne legyen gondod. Amint megfelelő hőmérsékletűvé válik a víz 37°Cengedd bele a lábad. Egy kényelmes fotelben ülve kivitelezhető a láb méregtelenítés kúra!

Miért érdemes rendszeresen bázikus lábáztatást végezni?

láb méregtelenítés

A só egy bázikus, lúgos közeget alkot majd a bőr és a nyirokrendszer számára. Ebben a közegben fellélegeznek a sejtek, kialakul a só hatására egy ozmotikus környezet és beindul a mérgek, a savas anyagok kiáramlása a testből. Jó alkalom lehet ez a lábfej kicsinosítására is, pedikűr, olajozás és némi masszázs bevetésével.

láb méregtelenítés

Mivel a láb bőre általában extrém száraz, ezért az esti bugyoláláshoz vedd igénybe bátran a Sheavajas pakolásunkatamely plusz hidratálást és táplálást jelent a sarkaknak, és a lábfej bőrének. Természetes hatóanyagai nagyon hasonlóak az emberi szervezet molekuláihoz, így könnyen, és gyorsan asszimilálódik.

A sheavajat természetesen használhatjuk az egész testre is, a még nedves bőrön vékonyan eloszlatva, finoman bemasszírozva.

láb méregtelenítés

Az eredmény: lágy, puha, selymes bőr, ápolt lábfej! A pedikűröst sajnos ezen paraziták hosszú láb méregtelenítés nem fogod felkeresni.

A citrom rendkívül hatékony természetes méregtelenítő, antimikrobiális és gombaölő szer! Hatékony tisztulást és szép napot kívánunk Nektek, mára is!

láb méregtelenítés

További a témáról