Zamioculcák parazitákban

zamioculcák parazitákban

Share on Facebook Share on Twitter Kérlek, kérlek, tetszik a pénz?

A kártevők felderítése és leküzdése a Zamioculcason

Természetesen a szó jó értelemben. És mi több, rubel vagy dollár? Mi hülye kérdés? Természetesen a dollár sokkal érdekesebb ezekben a napokban, akik vitatkoznak.

zamioculcák parazitákban

Tudod, hogy vonzzátok magatokat? Munka a pénznemre, zamioculcák parazitákban. A bankban, hogy kicseréljék is, zamioculcák parazitákban, mégis? Nem tudod?

Zamioculcas paraziták

Aztán szörnyű titkot nyitunk, ne mondjunk senkinek. A dollár vonzza a varioculcas nevû mágikus virágot - egy dollárfa, és itt van, hogyan vigyázz rá, és ma beszélünk. Milyen állat zamioculcas vagy dollárfa? Zamioculcas "zamiokulkas"és a köznépben - egy dollár fa, ez a virág a család száraz natív a trópusi Afrikában.

zamioculcák parazitákban

Mint egy pénzfa, a zamiokulkas egy zamatos, vagyis egy olyan növény, amely felhalmozhatja a leveleket, a törzset és a gyökereket a további fokozatos fogyasztás érdekében. A dollár fa nagyon gyönyörű, húsos, viaszos borított levelek, amely osztott toll.

zamioculcák parazitákban

És a föld alatt ez a növény elrejt egy hatalmas gumós rizófürtöt - igazi víztározó egy esős napon. Egy dolláros fa növekedése eléri a métert, és mégis, ellentétben zamioculcák parazitákban pénzfával, képes virágozni.

Propagation of Zamiokulkas zamiifolia by leaves

A zamioculcus virága egy kukoricabogárhoz hasonlít, amelyben kis, nem vonzó virágokat gyűjtenek, és zöld leveles borító alatt rejtőznek. Azonban ez az esemény természetesen igen ritka, mit mondhatunk az otthoni körülményekről. De ez nem a fő dolog. A legfontosabb dolog az, hogy egy dollár fa nem egyszerű, és gondoskodni az egyszerű még egy kezdő amatőr virágüzlet. A dollárfa gondozása Gyökeres zamioculcák parazitákban és lapokkal.

zamioculcák parazitákban

Mivel a zamioculca virág, a természetben magvak szaporíthatók. Azonban nem található szabad értékesítésben. De vannak más lehetőségek is.

Dollárfa - hogyan kell törődni? Öntözés, átültetés, zamiokulkasa világítás

Például egy felnőtt növény részekre történő szétválasztása, ültetvények vágása vagy egy növény levele. A gyökeresedés előtt a szár és a levél napig enyhén megszárad. Pot és talaj választása. Ezt követően a kész ültetési anyagot egy kis edénybe helyezzük, amelyet speciálisan elkészített talajon helyezünk el. Homokból, humuszból, tőzegből és gyepből áll, egyenlő részeken. A jövőben, amikor a növény nő, a tartályt ki kell cserélni egy nagy, amely a gyökerek szabadon rendezhetők, zamioculcák parazitákban, hogy megérintené a pot falát.

A talaj és a növényátültetés változása tavasszal történik. A fiatal zamioculcák parazitákban csemetéket évente egyszer átültetik, és az idősebbeket - minden második évben. Igen, és ne aggódjon, ha az újonnan ültetett levél vagy szár nem sokáig tart, nagyon lassú.

A gyümölcslevek mérgezőek, használnak kesztyűt az átültetés során.

zamioculcák parazitákban

Világítás és hőmérséklet. Bár a zmiokulkák nagyon szerények és szorgalmasak, mégis meg kell teremtenie feltételeit a normális növekedésnek és a létfontosságú tevékenységnek. A legjobb dolog, hogy érezni fogja magát a déli ablak ablakpárkányán, ahol a zamioculcák parazitákban sugarai egész nap szabadon hagyják a húsos leveleket.

Nem fog meghalni az északi oldalon, de a növény megjelenése szokatlan és nem vonzó. És általában, ellentétben más zamagokkal, egy dollár fa, még télen is, amikor minden életfolyamat csendes, 18 fokos rezsimet igényel. Ellenkező esetben betegedhet. Az öntözés és a felső öltözködés, mind a felnőtt, mind a fiatal dollárfa, zamioculcák parazitákban mit vegyen éjszaka a parazitáktól október végéig kerül előállításra.

A következő öntözés jelzése a talaj teljes szárítása az edényben.

Similar posts

A vizet annyira öntik, hogy a talajt a teljes mélységbe áztassa, de ne többet. Luzh a felszínen és a serpenyőben nem lehet. Zamioculcák parazitákban az alultöltésnél, mint az zamioculcák parazitákban. Vízlépcsőn keresztül a növény gyökeret zamioculcák parazitákban, és rothadhat vagy fertőzhető parazitákkal, amelyekből hosszú és fáradságosan kell kezelni. Top öltözködés.

A dollárfa ugyanolyan műtrágyákkal táplálkozik, mint a többi nyálkás ital. Ezt kéthetente kell elvégeznünk, mivel a növény sok energiával tölt el növekedést és gyorsan kiszívja a tápanyagokat a földből. Télen az öntözés és a felső öltözködés szinte megállt. És hogy a növény nem poros, és nem szárad ki, egyszer ebben az időben, hogy adnak neki sok mosás a zuhany alatt.

A legjobb, hogy egy dollárfa nő az ablakpárkányok közelében, de közvetlen napfény nélkül. Télen érdemes közelebb hozni a napfényhez, és tavasszal fokozatosan hozzászokik a fényes napsugarakhoz.

Zamioculcas: Betegségek és kártevők felderítése és leküzdése

Az öntözéshez puha álló vizet használjon. A növény gyökérrendszere szereti a széles edényeket. A vastag és húsos száraknak podprotetnek kell lenniük, hogy ne szakadjanak meg. Zamiokulkas nem szereti a permetezést, de néha törölje a róka porról. Ha növesztünk egy növényt - akkor érdekel a zamiokulkase jelek és babonák megismerése. Ez talán mindössze annyit jelent, hogy zamioculcák parazitákban a dollárfáról és arról, hogyan vigyázzunk rá. Állítsa be ezt a trópusi látogatót az ablakpárkáján, és hagyja, hogy a dollárok kimeríthetetlen folyóhoz jussanak.

Similar posts.

  1. A legjobb tabletták a férgek ellen - Bélféreg - Így szabaduljunk tőle!
  2. Férgek felnőttekben és azok káros hatásai
  3. Zamioculcas paraziták - keresd-a-helyit.hu

További a témáról