Paraziták port

Nagyon sok pinwormom van

Történet[ szerkesztés ] A film egy abszurd, teljesen groteszk és végig kifordított világban játszódik, ennek minden tragikumával, humorával és érzelmi hullámzásával együtt. Betti és Ringó házaspárként élnek egy tengerparti ház legfelső emeletén.

Ringót 4 éve elütötte egy autó és tolószékbe kényszerült. Betti megpróbál mindenben a segítségére lenni, paraziták port férj hol elvár, hol elutasít.

hogyan kell kezelni a férgeket benned

Váratlanul betoppan az életükbe Mulcser az utcai harcos, aki annak idején elütötte Ringót. Hogy vezekeljen a történtekért, önkéntesen, de kissé erőszakosan felajánlja segítségét.

Search paraziták port. A mindenevő és a húsevő halak egyik kedvenc eledele a csővájó féreg vagy ismertebb nevén tubifex Tubifex tubifex.

Friderika, Betti várandós húga, aki komoly mentális problémákkal küzd azt hazudja, hogy a férje veri őt, miközben ő magát sebesíti meg nap, mint nap, ezért látszólag elmenekül otthonról és végül ő is beköltözik Betti és Ringó lakásába. Patrik, Friderika férje is megjelenik, hogy hazavigye a feleségét.

parazita eltávolítása

A lakásban elszabadul a káosz. Kasvinszki Attila rendező elmondása szerint a film egy konkrét társadalomkritika, leginkább az öt főszereplő kapcsolatrendszerén keresztül bemutatva.

agyi férgek kezelése

További a témáról