Maki paraziták

Férgek sushiból és tekercsekből, Féregtabletták az emberek számára olcsók

Tóth Balázs A norvég kormány sokat tett azért, hogy ez megváltozzon.

maki paraziták megnövekedett immunglobulin férgek

Ennek az volt az oka, hogy a szigetország mellett elterülő Csendes-óceánban valóban maki paraziták húsú, paraziták által fertőzött lazacok élnek, amit csak alaposan átsütve mernek tányérra tenni. Norvégia ebben kitűnő üzleti lehetőségeket látott, hiszen az Atlanti-óceán lazacai kiváló minőségűek, és szerencsére nem is fertőzöttek.

maki paraziták a helmintákat minden férgnek nevezzük

Elég jók ahhoz, hogy akár rizsbe és algába csomagolva, nyersen is fogyasztható legyen. Erről azonban nemcsak a japánokat kellett meggyőzni.

maki paraziták férgek és paraziták elleni termékek

Amikor a norvég kormány elindította a Project Japan nevű kezdeményezést a szusipiac maki paraziták, Norvégiában tilos volt nyers húst felszolgálni, maki paraziták még a piacbővítéssel megbízott delegátusnak sem lehetett túl sok elképzelése arról, hogy milyen lehet a lazacos szusi íze.

A terv annyira bevált, hogy az as évek második felére négyszeresére nőtt a Japánba exportált nyers lazacból származó bevétel.

maki paraziták jó gyógyszer férgek vélemények

Napjainkban a szusi világszerte hódít, és bárhová is tör be a japán csúcsgasztronómia, abból a norvég lazactenyésztők is profitálnak. Norvégiában több mint egymillió tonna lazachúst állítanak elő évente, országba exportálnak, és közel negyvenmilliárd norvég korona az iparág éves bevétele. Ma is tanultam valamit Most együtt csak forintért!

maki paraziták segít antiparazita

További a témáról