Féreghajto galandféreg, Milyen bajt okoznak a férgek?

féreghajto galandféreg

Különleges tárolási előírások: Ne használja fel ezt az állatgyógyászati készítményt a címkén az EXP után feltüntetett lejárati időn túl.

Féreghajtó kutyáknak

A lejárati idő a hónap utolsó napjára vonatkozik. Ez az állatgyógyászati készítmény különlges tárolást nem igényel.

féreghajto galandféreg

Gyermekek elől gondosan el kell zárni! A megmaradt tört tablettadarabokat ki kell dobni.

Macska féreghajtó

Különlges figyelmeztetések: Piperazin tartalmú készítményekkel egyedijűleg nem alkalmazható, mert a pirantel és a piperazin semlegesítik egymás hatását. Más kolinerg gyógyszerek egyidejű adása mérgezéshez vezethet.

Ha bizonytalan és a kutyáját más állatgyógyászati készítményekkel is kezelik, akkor kérdezze meg állatorvosát vagy a gyógyszerészt.

Kredit - Féreghajtó

A bolhák egy gyakori galandféreg faj, Dipylidium caninum köztigazdái. A galandféreg-fertőzés kiújul, ha nem kerül sor a köztigazdák, például bolhák, egerek stb. A galandféreg-fertőzés ritkán fordul elő 6 hetesnél fiatlabb kutyakölyköknél.

féreghajto galandféreg

A febantel nagy dózisának teratogén hatását mutatták ki féreghajto galandféreg és patkányoknál. A kutyák vemhességének korai szakaszára vonatkozóan nem volt vizsgálat. A készítmény alkalmazása nem javasolt a kutyák vemhességének első 4 hetében.

Bélféreg – Hogyan szabaduljunk meg tőle?

Vemhes szukák kezelésénél a megállapított dózist nem szabad túllépni. Egy adott anthelmintikum-csoporttal szembeni rezisztencia bármely, a csoportba tartozó anthelmintikummal való gyakori, ismételt kezelés után kialakulhat.

féreghajto galandféreg

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó óvintézkedések: A tabletta véletlen lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását.

A megfelelő higiénia biztosítása érdekében a tabletta alkalmazását féreghajto galandféreg kezet kell mosni. Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra.

Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi?

Túladagolás: Kutyáknál a prazikvantel, pirantel embonát és febantel kombinációja jól tolerálható. Biztonsági vizsgálatok során az ajánlott adag 5-szörösének vagy nagyobb mennyiségnek az egyszeri beadása alklamilag hányást okozott. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Az ivermektin a makrociklikus laktonok csoportjába tartozó parazitaellenes szer, amelyet ben fedeztek fel, és óta használnak az állatgyógyászatban. Fonálférgek és külső paraziták rühatkák, tetvek, bagócsok ellen is kimagasló hatékonyságú, ún. Egy ideje már az emberek gyógyítása során is használják Kiváló parazitaellenes hatása és ártalmatlansága miatt a hatóanyagot a humángyógyászatban is féreghajto galandféreg számos féregfertőzés, elsősorban a szemférgesség onchocercasis megelőzésére és terápiájára.

További a témáról