Adj Te is tippet!


Van egy tipped?

Ismersz megbízható, helyi termelőket, vagy szívesen segítenél a helyi termékek népszerűsítésében? Várjuk ötleteidet!

14 hozzászólás a(z) “Adj Te is tippet!” bejegyzéshez

 1. Debrecenben élek, Észak-Alföldön csak méhészeket találtam az adatbázisban:

  1.) Nagyné és fiai – Hosszúpályi – Tejtermékek
  2.) Huszti Kft. – Hús és húskészítmények
  3.) Pékház – Debrecen Dárda utca – Pékáru

 2. Bartók Miklósné
  2012-01-10 17:33

  Nekem is feltűnt, hogy szinte csak méhészek vannak az országos adatbázisban.

  Szerintem így használhatatlan és értelmetlen lesz a honlap.

 3. Szeretnénk a férjemmel egy helyi termékek piacát nyitni a majorban amit üzemeltetünk. Ide szívesen várjuk a termékeket!

 4. Mária
  2012-01-11 15:27

  Pest megyei termelőket, piacokat is kéne ismertetni, hiszen pont Budapest az, ahol nagyon sokan helytelenül vásárolnak… Ajánlom figyelmetekbe a Stelázsi programot és a következő oldalt (Facebookon is fent vannak): http://www.zsenialisfesztival.com/kulturalis-ertekek – nekem nagyon jó tapasztalataim vannak!

 5. Sziasztok! Pest megye miért maradt ki az országos kampányból? Sok őstermelő társammal áruljuk portékáinkat a nagymarosi Spájz-placc piacon minden szombaton 9.00-12.00 óra között! Szívesen ajánlom magunkat! És szívesen jelentkeznénk a Keresd a helyit fotópályázatra, Pest megye színeiben:) Szeretettel köszöntelek Benneteket! Farkas Mónika őstermelő – Maria Nostra Manufactura: Helyi termék a Börzsönyből: Cukor- és tartósítószer-mentes lekvárok & Natúr kenőcsök, kencék

 6. Jakab Ferenc
  2012-01-12 14:15

  Szerintem durva felbontás a régió. Észak magyarországi
  régió Pesttől Miskolcig…Ki fog Miskolcra menni tejért akár csak hetente…Legalább megyére kellene lebontani..

 7. Jakab Ferenc
  2012-01-12 14:28

  A XV. kerületben ahol a Szántóföld út beletorkollik a Régi Fóti útba van egy tehenészet, ahol kis ebédszünettel
  délelőtt is délután is frissen fejt-szűrt tejet adnak.
  Semmi mást, egyfélét de az friss, majdnem egy hétig is eláll felforralás nélkül.Bő féléve veszem (170Ft/l most)onnan,pillepalackot vinni érdemes
  GPRS: 47fok 34’15.44″É (északi szélesség)
  19fok 08’25.61″K (keleti hosszúság)

 8. Turza Sándor
  2012-01-26 18:43

  Nagykátai mg. őstermelő (karalábot, retket, paprikát termel, kaphat-e emblémás csomagolóanyagot? )

  Turza Sándor

 9. Lisztmájer Henrikné
  2012-01-27 17:33

  Nálunk Dunaszentgyörgyön a helyi Mezőgazdasági Szövetkezet ,tejautomatát üzemeltet,még a környékbeli falvakból is idejárnak friss tejért. / 140 Ft /
  Sajnos GPRS koordinátát nem tudok,de a környékbeliek úgyis tudják hol van DUNASZENTGYÖRGY !

 10. Nagyon fontos a Magyar termék népszerűsítése !!! Aki teheti vásárolja azt , de a legfontosabb hogy tudatosítsa az emberekkel , hogy összefogással juthatunk ki a jelenlegi válság helyzetből .
  Ezért csatlakoztam én is a Magyar Összefogás Programhoz , és hoztunk létre egy Gazdasági Klubbot.

  http://profit.gazdasagiklubja.hu/

 11. Bukovics János
  2012-01-28 20:56

  Nagyon jó elképzelés magyar terméket venni és ráadásul helyben. Már csak az önkormányzatoknak kellene észre venni, hogy a helyi termelők tudják eltartani a községet. A piacokról is el kellene távolítani a nagybaniról származó külföldi terméket, főleg ha a termelők helyben is elő tudják állítani. Több egészséges élelmiszer sokkal kevesebb beteg ember, ami nem kevés kiadástól mentené meg az egészségügyet és az embereket. A magyar ember évszázadok óta táplálkozik az évszaknak megfelelően és nincs is felkészülve a gyomrunk a narancs,a banán és a téli vegyszeres paradicsom befogadására. Sokan végig se gondolják mitől olyan szép télen a paradicsom, az óriás, hibátlan zöldségek???Borzasztó! Először az emberek gondolkozását kell kijavítani és csak utána tudunk összefogni, hogy az esetleg drágább helyi termék a jövőben visszahozza a gyógyszer árát.

 12. Kovácsné Vladár Edit
  2012-02-01 08:23

  Évek óta lelkes fogyasztója vagyok a Kunsági Kisperec/Sörperecnek, amit Túrkevén gyártanak. Kézi készítésű termék, a Hodosi Pékség gyártja.
  A hasonló termékek meg sem közelítik a Kunsági Kisperec ízét, állagát, csak ajánlani tudom mindenkinek, és a kis üzleteknek, hogy tartsák!

 13. Nagyon örülök, hogy felfedeztem ezt az oldalt, mert egy gyakorlati megvalósítással szeretnék szolgálni.
  Szeretném bemutatni a http://miskolciak.gazdasagiklubja.hu/, mely azzal a céllal jött létre,hogy összehozza a termelőt a vásárlóval.
  Csatlakozz hozzánk, hogy kedved szerint megváltoztathasd, alakíthasd cégünk arculatát.
  Ha már tag vagy, felajánlhatod termékedet, hogy a boltjainkban árulják, piacszerzéssel-továbbajánlással az ismerőseid tudomására tudod hozni, hogy megvásárolhatják a termékeidet országos szinten, sőt, a vásárlásaik után PLUSZ jövedelemre tehetsz szert.
  És ez még csak a kezdet!!!
  Olvasd el figyelmesen az ajánlatot, és ha szeretnél minden üzletünk nyereségéből részesedni, ha kicsit is azonosulni tudsz a terveinkkel, ne habozz, csatlakozz!
  Fogjunk össze, mert úgy könnyebb, és nagyon nagyot lendíthetünk nem csak a saját életünk alakulásán, hanem az országunk helyzetén is.
  Baráti üdvözlettel Magdi

 14. Tolnai Gábor
  2012-02-13 17:06

  Pest megye, Felsőgöd. Az OVIT teherelosztó környékére (is?) szállít hétköznap reggelente (ha jól tudom Nógrádból) a Marton Pékség.
  A furgonjuk a már megismert útvonalon akármelyik ház előtt megállva szolgál ki nagyon finom, elfogadható árú pék termékekkel. Igaz, a környékbeli boltok nem örülnek a konkurenciának, de nekem mint fogyasztónak nagyon kellemes! Más is követheti példájukat! Az árút “Biológiai úton lebomló és komposztálható csomagolásban” kapjuk. (Idézet a fólia zacskóról.)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>